chat Hvis Tylee overlevd antakeligvis dette jo vel kunne vært slik

Refleksjon på hva kan potensiell være for noen som har vært misbrukt eller angrepet som barn og overlever det.

Her i Norge har vi aldri snakket om denne hendelsen som hendt i USA. Akkurat disse hyppige forbrytelser som påvirker barnevern på daglig. Likevel har noe mer farlig som skjedd til Tylee og bror hennes.

Kunne hennes mor godta hennes venner?

Det virker som Lori Vallow er så manipulert og kontrollere at jeg ikke tror på at Lori barns vennskap ble godtatt.

De flyttet mer enn to ganger. der omkring i Arizona State, så det kan godt være at Tylee skaffet venner før hennes mor begynt til å bli medlem av en Cult. Familien hadde bodd på Hawaii og der fikk Tylee mange venner å vanke med.

Hvis Tylee overlevd den gruesome situasjonen før stefaren hennes død, hadde hun allerede sosiale antenner. Men det ville ha tatt litt tid før henne å stole på noen. Det virker som hun manglet å føle seg trygt og sikkert med ham.

Fordi Mammaen var så dypt i sin egen åndelig behov at Tylee kunne utviklet depresjon og manglet selvtillit. Men hvis stefar reddet henne fra omstendigheter, støttet og vennskap ville ha kommet etter hvert.

Erkjente Tylee at hennes mor tok feil?

Ærlig talt! Jeg tror ikke det. Fordi det er videobevis av henne snakke til politiet om saken som skulle vært mamma sitt eget problem.

I alle fall hadde Tylee blitt dratt til politiet stasjonen med mamma hennes for å snakke imot stefaren sin.

Det er sånn at det er for tungt til å høre om at de truet barn slik.

Det var ikke den eneste gangen, på grunn av at Tylee var tvunget i tiltale imot hennes egen far om overgrep.

I et betjent tilsyn hadde Tylee sett seg sin døde farens kropp, lå på senga i sin bolig i gilbert i Arizona. Jeg veit ikke hvorfor en mor ville tillat sitt eget barn å se på noe alvorlig og ikke skjold Tylee i starten.

Hvis Tylee ble modig nok for å stå imot sin mor, kunne hun har hatt et bedre liv. Hun manglet tror på seg selv for å si noe.

Men hvis hun hadde vært nøytral så får hun en smart løsning til å få hun ut av dette forhold. Uansett, de måtte flytte fra Onkel Alex.

Tror du at hun forsto at Onkelen sin hadde rykter seg som bløffmaker?

Tylee sin far var tasered ved Onkel Alex som skryte av seg i <<stand up comedy>> videoer.

Han har vært i fengsel og kanskje manglet moralsk kompass og medfølelse.

Det fins ingen bevis at Tylee skjønte i det hele tatt at Onkelen sin var i stand til å drepe.

Hvis hun overlevde Onkelen sine ondskapsfulle måter. kunne hun en anlagt straffesak mot om ham i stedet for faren hennes. Selv om måtte hun gå imot hele familien sin. Jeg ble forbløffet etter å ha lest dette:

In the statement, Pawlowski was critical of the media coverage of the missing persons case, and said that Tylee “would probably be giving the biggest eye roll at all the drama unfolding in the media.”

“To anyone using this terrible situation to express their hate and blame on others, she would probably tell you off- because she was the sassiest thing ever and wasn’t afraid to say how she felt.”

Ellen Killoran
June 18, 2020Det finnes ingen hjelp når du går imot en trofast religiøs familie. Særlig i Amerika! Jeg tror ikke at hun kunne ha trukket så langt vekk. Til å unngå tar det en spesial venn som du kan tror på, enda bedre lærer og bedre politibetjent.

***Denne bloggen har vedlagt videobevis av dårlig oppførelser av folk som vi burde ikke å se i vår tjenester. ****


Synes du at Tylee mangler selvstendig prinsipper?

—Nei jeg tror det ikke.

Hun var forberedt til å dra på høyskole i USA. I midlertid er det lett å si og tung å gjøre. Hun brente barn som skyr ilden i hvert fall. På grunn av jeg tror sin mor var så egoistisk at hun ikke klarte seg å slippe barna sitt for å fa dem koser seg i deres liv.

Jo om eventuelle kunne hun sluppet seg og forlate broren hennes men, det fins ingen dagbok eller noe til å kjennetegne at det blir slik.

Der ble et øyeblikk hvor jeg syntes at hennes mor løgn til folk at hun har vært med venninnene sine. Noen dyster opplysning som mente at hun ble dypt gravet i hagen tilhøre Chad Daybell.

Hvis Tylee var så modig hvorfor hadde hun ignorert stefaren hennes begravelsen? I Bunn og grunn er at hun kunne ikke gjøre dette, manipulering av sin mor var så stark at hun mangel en god rolle model som kun fortalt misbruk av henne .

Det handler om oppfører som er slik at Tylee hadde nedlatende bemerkninger mot hun og gjorde alt for mamma.

Man kan aldri bli kvitt av noen som misbruk til du stå på sine egne bein. Det er farlig til å tenke på at hun ikke hadde en fremskritt i det hele tatt.

Derfor er det viktig syns jeg at ungdommer har sine rettigheter for å leve på sine egne måter, frigjøre og finns ut hva passer beste for dem.

Hvorfor synes du at Melanie Gibb skulle ha hatt en rettsak mot henne?

I visse land er det ulovlig til å ignorere barn—og ungdommer. Siden 1987 har det vært ulovlig til å bruke extreme tvang og fysisk angrip mot vår ung i Norge. En voksen som erkjenner et barn eller ungdom er i angrep er de i ansvar til å anmelde det til barnevern.

Dette er jeg meste stolt av i høyeste hensikt.

Enhver barn—og ungdommer burde å tenke på framtiden, bestemmer de sjøl om hva er riktig.

Det vi bruker nå er mer enn positiv forsterkning i barnehage og skole. Konsekvenser spørsmål er meste effektivt:

* Hvorfor har vi reglene?


* Hva er reglene?


* Har du sett at det gjorde vondt?

* Hva ville du gjør for å ha annen respektere deg?

* Har du sett at de sinne på grunn av deg?

* Hva skal du gjøre til å hjelpe annen å være bedre venner?

Det tas ansvarligheten skilles fra straff av foreldrene, fordi et barn bør tenke på konsekvenser og foreldrene bidra til bedre tanker.

Hvis du ikke kan tenke for seg selv, benekter du å bo deg alene. Man er ikke i still til å ta være av seg, da man blir for stor til å bo deg hjemme som peppersvenn eller peppermø. ( over 30 ugift person)

Alt Forhold potensielt å fore til komplisert løsninger og i Norge det fleste av ugift folk bor seg alene og erkjenner av meste i livet sitt og finns løsninger kjapt.

Det blir jeg i tvil om at Tylee kunne å utviklet seg til å bli mer enn hennes mor trodde hun var.

“Gibb reports that when she arrived in Rexburg, Lori Vallow informed her that JJ Vallow had become a ‘zombie,'” Ball wrote. “Gibb further reports that the term ‘zombie’ refers to an individual whose mortal spirit has left their body and that their body is now the host of another spirit. The new spirit in a ‘zombie’ is always considered a ‘dark spirit.’”

REBECCA BOONE Associated Press
23 June 2020Tross av Gibb hørte Lori sier at et barn er en zombie, pågått slike verbalisme misbruk mot ham, er det ingen grunn til å ha JJ en seks åring holde seg ut.

Der hadde Gibb for sikkert blitt i domstol for å ha ingen kontakt med barnevern.

Tylee kunne ha trives i Norge, uansett påstander i folk prøver å dra tilbake til murstein og graver. Tylee kunne trives i Danmark, Sverige, Finland enda Storbritannia. Der lærer mange til å bli bedre rolle modeller og gi gode råd.

Countries where smacking children is banned ‘are safer to grow up in’ 2018


Det er sånt at desto mer ansvarlig du blir, desto mer du skaper.

Vi ønsker enn bedre samfunn, og det kan vi får med bedre foreldre og bedre kunnskap. I tillegg for enda mer fritenker.

Dersom du har vært i misbruk kaller barnevern eller forteller noen som kan ringe dem for deg. Alltid forteller nærkontakt en venn eller andre fordi de kan hjelpe deg.

Aldri føler at du ikke kan fortelle en helsepersonell eller politibetjenten.

Stakkars Tylee Ryan! Her er bevis av hun bestemmer med dødeligere konsekvenser. Melanie Gibb var der også:

Etter Stefar død hadde politi måtte å redde henne fordi Tylee benekter å nøde til å bestemmer for seg selv.

Onkelen sin i stand up

Melanie Gibb til domstol, endelig! Men det er ikke nok!


I rettingshus hadde Melanie vært en vitner til det men skulle ha reddet barna!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s